Mincon Group PLC este o companie specializată în dezvoltarea, fabricarea și reparatia uneltelor de foraj in roca dură pentru o varietate de aplicații. Fondată inițial în 1977 în Shannon, Irlanda, suntem prezenti la nivel mondial, cu birouri în 15 țări de pe cinci continente.

Mincon are, de asemenea, facilități de fabricație de ultimă generație în întreaga lume, fiecare amplasat strategic pentru a satisface cererea regională. Aceasta include fabrici de producție și prototipuri la sediul central din Irlanda, precum și instalații din Australia, Suedia, Africa de Sud, Canada și SUA. Mincon are, de asemenea, o instalație din Marea Britanie dedicată proiectării și fabricării componentelor sale de înaltă precizie din carbură.

Prin această rețea de asistență globală, oferim o gamă completă de consumabile de clasa mondială de foraj în roci și folosim feedback-ul clienților nostri pentru a inova continuă a produselor noastre, Mincon este o companie care o reputatie foarte buna ca fiind cea mai buna alegere a celor care se ocupa de fundatii.

image

Produsele Mincon Romania – Ciocane hidraulice DTH

image
image
image
image
image