Woltman este un o firma specializate pe construirea de echipamente de fundație. Echipamentele Woltman Piling & Drilling sunt echipamente de ultima generatie, sofisticate și, totodata, ușor de utilizat în mediul urban.

Eechipamentele de foraj  pot fi livrate în mai multe versiuni și, dacă este necesar, personalizate pentru nevoile clientului. Toate utilajele de foraj au un motor puternic și sistem hidraulic la fel de robust.
Acest lucru face posibila alimentarea a unui ciocan vibrator, de impact sau cu cap rotitor direct din utilajul de foraj fara a mai fi nevoie de un generator de putere suplimentar. Woltman folosește în principal motoarele Caterpillar combinate cu elemente hidraulice Bosch-Rexroth. În cazul în care este necesară mai multă putere hidraulică, un set de alimentare poate fi montat pe partea din spate a mașinii. Woltman oferă o gamă largă de mașini de foraj cu lungimi de brate care depășesc 50 de metri. Majoritatea utilajelor sunt proiectate special pentru instalarea stalpi de beton armati. Utilajul de montat stalpi  50 PR este potrivită și pentru instalarea de stalpi cu înclinație laterală.

image
image
image
image