Pentru a realiza sisteme de tarmuri, pentru a instala piloni, este necesar un utilaj care sa permita atat construirea pilonilor, saparea gropilor cat si instalarea si constructia cheiului. Romned vă pune la dispoziție cele mai avansate utilaje de pe piața românească.

Informatii suplimentare:

+40 314 253 800
info@romned.ro

Ron van Dam

 

Vibrația este o metodă foarte rapidă și ecologică pentru amplasarea și îndepărtarea profilelor de fundație și a plăcilor. Un ciocan vibrator se bazează pe o mișcare verticală. Amplitudinea poate varia de la câțiva milimetri la câțiva centimetri. Aceasta duce la inmuierea solului fapt ce reduce rezistența. Datorită combinației de vibrație și de greutate, profilul scade la adâncimea dorită. Mai mult decât atât, un ciocan vibrator este potrivit și pentru compactarea solului.

Ciocanele de impact sunt foarte potrivite pentru orice lucrare, fie ca vorbim de instalare de piloni pre-fabricati sau pentru piloni turnați, folosirea lor acelereaza procesul de instalare si garantează performanțe ridicate.

Un avantaj mare este posibilitatea de a regla capacitatea de suflare. Având în vedere faptul că, in functie de situatie, putem avea nevoie de ciocane de impact de diferite capacitati, va putem oferi mai multe tipuri de ciocane vibratoare in functie de necesitatile dumneavoastra. Noi am investit în utilaje și acum beneficiem de cea mai recentă tehnologie.

Ciocanele noastre pot fi ușor reglate, adăugând greutăți care sa amplifice forța de cădere, în funcție de necesitate.

Rezonatoarele folosesc o tehnologie patentată, bazată pe impulsuri. Mulțumită frecvenței sale ridicate, elementele active sunt comprimate, ca un arc în spirală și in momentul in care se produce decompresia aceasta loveste pamantul. Datorită lipsei de masă excentrică, aceasta tehnologie nu produce vibrații.

Rezonatorul instalează piloni, țevi și placi de tablă și poate cu utilizat cu ușurință pe o macara cu agățare liberă, mobilă sau ghidată.

Caracteristica principală a instalațiilor si platformelor de foraj este legată de motorul de înaltă performanță care este daptat la partea hidraulică a utilajului, aceasta fiind concepută special pentru alimentarea directă a capului rotativ. O caracteristică specială a acestui utilaj este sistemul special de tragere, conceput pentru a se adapta automat la rezistența la foraj. Acestea pot fi adaptate pentru a efectua lucrari in diferite tipuri de pamant, in ideea de îmbunătățire a fundației dar, in acelasi timp, se poate atașa și o mașină de stocare hidraulică.

Utilajele noastre de presat nu produc vibrații in sol. Vă oferim o soluție unică, complet lipsita de vibrații, ce poate fi folosita până la jumătate de metru de clădirile din jur sau chiar aproape de un dig.

Principiu de funcționare principal este dat de împingerea cilindrilor hidraulici în sol. Pre-găurirea și fluidizarea sunt posibile și atunci cand  suprafata este din pamant foarte dur.

APLICATII

Amplasare stalpi
pentru platforme
Creare de elemente
sustinere placi beton