Bine ai venit la RomNed

ECHIPAMENTE INDUSTRIALE ROMNED

Din 1999 RomNed este un important furnizor de utilaje pentru fundații ciocane vibratoare și palplanșe, foreze pentru realizarea de piloți și pereți diafragma, utilaje de forat orizontal dirijat, utilaje de sapat santuri, mini skid steer, bene concasoare, atasamente pentru excavatoare si macarale, atasamente pentru miniexcavatoare, spargatoare capete de piloti și multe altele.

Cu mai bine de 21 ani de activitate pe piata distributiei de mașini si utilaje de constructii, Romned s-a făcut remarcată prin responsabilitatea cu care echipa tratează fiecare proiect și cu dedicarea cu care și-a făcut renumele.

În toata aceasta perioadă, accentul a fost pus pe introducerea de noi tehnologii pe piața românească și pe oferirea de servicii de înaltă calitate.

Numărul ridicat de clienți multumiți de serviciile firmei noastre în toți acești ani este o dovada ca încercările noastre continue de perfecționare au dat roade iar eforturile noastre sunt pe deplin răsplătite.

Mulțumită investițiilor făcute în decursul anilor, deținem în acest moment o echipă modernă de service și foarte bine instruita, echipă care este gata în orice moment sa intervină pentru rezolvarea eventualelor probleme tehnice.

image

VIZIUNEA NOASTRA

Viziunea noastră este să continuăm pe aceeași linie: profesionalism, satisfacerea nevoilor clientului și introducerea de noi tehnologii pe piața de utilaje de constructii.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea companiei noastre este de a veni în ajutorul clienților care aleg să colaboreze cu noi și de a le livra calitate la cele mai înalte standarde. Tradiția calității este ceea ce ne ghidează în tot ceea ce facem și dorim să mergem mai departe în același mod și cu aceleași valori care ne-au ajutat să creștem

FUNDATII

IMBUNATATIREA SOLULUI

DRAGARE SUPERFICIALA

TESTIMONIALE

Ce spun clientii despre RomNed?

Ultimele feedback-uri