Satisfacția clienților noștri este un element esential in activitatea noastra, aceasta este prezenta în tot ce facem. Cu utilaje fiabile și tehnici dovedite, vă facilităm compactarea solului, drenarea lui sau instalarea coloanelor de constructie din beton.

Informatii suplimentare:

+40 314 253 800
info@romned.ro

Ron van Dam

Aveți un proiect în care terenul trebuie bine și rapid pregătit pentru utilizare sau unde doriți să intariti capacitatea de sustinere a coloanelor de sustinere din beton?

Acest lucru poate fi realizat foarte rapid și profesional cu Vibroflot, un utilaj unic pentru îmbunătățirea solului. Un Vibroflot este un ac vibrator, cu un cu un element excentric manipulat hidraulic, în partea superioară. Acesta determină o mișcare vibrantă care ajuta la intarirea solului.

Utilajul pe care vi-l oferim este echipat cu duze, si, cu ajutorul acestora, solul este fluidizat dar si compactat in baza presiunii ridicate. Rezultatul este compactarea acestuia, atat la suprafata cat si subterană. Un Vibroflot poate fi utilizat și pentru intarirea solului, aceasta realizadu-se prin adăugarea de moloz sau pietriș sau prin introducerea stalpilor de beton.

Vibrația este o metodă foarte rapidă și ecologică pentru amplasarea sau îndepărtarea elementelor de fundație și a platformelor de beton. Un ciocan vibrator se bazeaza pe mișcare verticală.

Amplitudinea poate varia de la câțiva milimetri la câțiva centimetri.

Aceasta duce la lichefierea si compactarea solului, fapt ce poate reduce rezistența. Datorită combinației de vibrație și de greutate, profilul suprafetei ajunge la adâncimea dorită. Mai mult decât atât, un ciocan vibrator este potrivit și pentru compactarea solului.

Caracteristica principală a instalațiilor si platformelor de foraj este legată de motorul de înaltă performanță care este daptat la partea hidraulică a utilajului, aceasta fiind concepută special pentru alimentarea directă a capului rotativ. O caracteristică specială a acestui utilaj este sistemul special de tragere, conceput pentru a se adapta automat la rezistența la foraj. Acestea pot fi adaptate pentru a efectua lucrari in diferite tipuri de pamant, in ideea de îmbunătățire a fundației dar, in acelasi timp, se poate atașa și o mașină de stocare hidraulică.

APLICATII

Compactare
Drenare
Inlocuire
stalpi de beton