Olandezii sunt experți în rezolvarea și depășirea provocărilor maritime și civile din cauza faptului ca nivelul solului este, la ei, sub nivelul marii,  pentru a menține terenurile joase pe care traiesc protejate și uscate in timp ce nivelul mării este mereu în creștere. Bell Dredging Equipment este furnizorul de soluții specializat în proiectarea si constructia echipamentelor de dragare durabile, care rezista în condiții grele cu care acestia se confrunta pe tarm si în larg

Domeniul nostru de expertiză este (în principal) axat pe excavatoare amfibii Bell, sisteme de dragare prin taiere si aspiratie, pompe de dragare de folosinta in regim extrem, instrumente speciale de dragare și instrumente de procesare și producție.
Rețeaua Bell Dredging Equipment se extinde rapid la nivel mondial, cu peste 45 de distribuitori și centre de service. Acoperim toate continentele cu distribuitorii si portofoliul nostru de echipamente și știm ce inseamna si cum sa construim o relație durabilă pe termen lung cu clienții noștri.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image