MAIT este situat în Osimo, în provincia Ancona, Italia si este unul dintre liderii pietei in sectorul echipamentelor pentru realizarea de fundații, avand cu angajați atat in Italia dar și din străinătate și este singurul care oferă acest tip de produs în aceasta industrie, produs complet proiectat și construit pentru aplicații specifice.

Cele mai multe modele de platforme de foraj au fost proiectate pentru utilizare polivalentă și pot fi echipate cu echipamente speciale pentru diferite tipuri de fundație sau construcții geotehnice, inclusiv pentru sapare de puturi, chesoane, utilaje de sapare cu burghiu de tip surub continuu, pereți cu diafragme, ciocane de vibratie, sapare cu tevi, sapare in zone cu acces limitat și instalarea de bolturi de beton.

Componentele care nu sunt produse de MAIT se pot cumpara separat (pompe, motoare, supape, adaptoare etc.), în timp ce restul platformei de foraj este complet construita de aceasta companie, începând de placile de oțel, până la ultimul element. Procesul de productie poate fi vizualizat în întregime, iar grija și atenția acordată calității reprezintă un costant al filozofiei noastre. Mașinile utilizate pentru procesul de construcție sunt aproape în exclusivitate CNC (Computerized Numerically Controled). Metoda de sudare folosită este sistemul TIG, ceea ce ne ofera un punctaj pentru calitate maxim si tototdata precizie în procesul constructiv.

image
PILONI INGROPATI
CFA
DIAFRAGME
CIOCANE VIBRATII
GEOTERMAL
MACARALE
MICRO-STALPI
TUNELURI
CARIERE DE PIATRA
FANTANI
STABILIZARE SOL
ACCESORII