Sisteme de cuplare

Concasor de beton pentru excavator

Concasorul de beton pentru excavator KINSHOFER din seria DRC, pentru excavatoare cu o greutate de până la 15 t / 33000 lbs, este extrem de productiv și puternic. Capabil să zdrobească betonul și să taie armăturile din oțel, concasoarele DRC pot fi utilizate atât pentru demolare primară, cât și secundară și sunt cele mai potrivite pentru locuri de muncă de demolare interioară. Ele pot zdrobi beton cu o grosime de până la 600 mm / 23,62 in și taia armături de oțel cu diametru de până la 28 mm / 1,10 in.

Concasoarele au vârfuri de zdrobire și lame de tăiere a armăturilor înlocuibile, făcute din oțel cu rezistență ridicată HB 500. Forța de zdrobire este independentă de presiunea hidraulică a excavatorului prin intermediul unui booster hidraulic.

Toate concasoarele sunt echipate cu un lagăr pivotant pentru o rotație de 360°. DRC420 și DRC700 sunt, de asemenea, disponibile cu o rotație de 360° și ca foarfece de oțel, ca opțiune.

Seriile de concasoare pentru beton KINSHOFER din seria DRC, pentru excavatoare cu o greutate de operare de până la 15 tone sunt extrem de productive și puternice. Acestea pot zdrobi betonul și tăia prin armături de oțel și pot fi utilizate atât pentru demolarea primară, cât și pentru cea secundară, fiind cel mai potrivite pentru locurile unde se dorește demolarea interioară. Acestea pot zdrobi beton cu o grosime de până la 600 mm și pot tăia armături de oțel cu diametre de până la 28 mm.

Concasoarele dispun de vârfuri de ciocane interschimbabile și lamele de tăiere pentru armături confecționate din oțel cu rezistență mare HB 500. Forța de zdrobire este independentă de presiunea hidraulică a excavatorului, prin intermediul unui booster hidraulic.

Toate concasoarele sunt echipate cu un rulment pivotant pentru o rotație de 360 ​​°. DRC420 și DRC700 sunt disponibile și cu o rotație de 360 ​​° și opțional ca versiuni cu tăiere în oțel.

  • DRC260D pentru excavatoare cu o greutate de operare de 1,2 tone pentru a tăia armături de 16 mm și beton de 260 mm grosime.
  • DRC340 pentru excavatoare cu o greutate de operare între 1,5 și 2,7 tone pentru a tăia armături de 28 mm și beton de 340 mm grosime.
  • DRC420 pentru excavatoare cu o greutate de operare între 2,5 și 4,8 tone pentru a tăia armături de 28 mm și beton de 400 mm grosime, opțional cu rotație și / sau ca versiune de tăiere în oțel.
  • DRC520 pentru excavatoare cu o greutate de operare între 4,2 și 9 tone pentru a tăia armături de 28 mm și beton de 540 mm grosime.
  • DRC700 pentru excavatoare cu o greutate de operare între 7 și 15 tone pentru a tăia armături de 28 mm și beton de 600 mm grosime, opțional cu rotație și / sau ca versiune de tăiere în oțel.

NOTĂ: Seria de concasoare DRC pentru beton nu este disponibilă în Regatul Unit.