Sisteme de cuplare

Foarfece rotative pentru excavator

Uneltele de demolare rotative din linia de demolare dedicată (DDL) au fost dezvoltate pentru demolare primară și secundară.

Mandibulele lor sunt concepute pentru fiecare zonă de aplicare în cadrul locului de muncă pentru demolare: există combi-distrugătoare (C), distrugătoare de demolare (D) și pulvereze (P). Motoarele de rotație dublă oferă o putere suplimentară de rotație, care este echipată cu un pasaj suplimentar de ulei. Rulmentul de pivotare este dublu pivotat. Foarfeca are, de asemenea, filtre pentru circuitul de rotație și dinți, carcase și lame de tăiere interschimbabile. Cilindrul puternic are o suspensie cu tălpici robustă și dispune de o tehnică cu două camere cu supapă de viteză.

Linia de demolare dedicată este disponibilă și cu sistemul patentat de cilindru DemaPower, care oferă până la 20% mai multă putere și evident timpi mai rapizi de ciclu, datorită tehnicii cu patru camere și a unei supape de viteză.

Tipul de pulvare din ambele versiuni prezintă, de asemenea, o placă de dinți de sol interschimbabilă.

Ambele versiuni ale liniei de demolare dedicate sunt caracterizate de o excelentă raportare viteză/putere la greutate, făcându-le partenerii perfecti pe fiecare șantier de demolare.

Dedicated Demolition Line cu tehnică de cilindru cu două camere:

DLC – concasoare combinate rotative disponibile pentru excavatoare cu greutate de operare între 18 și 50 t / 39600 până la 110000 lbs, în funcție de dimensiune. DLD – concasoare de demolare rotative disponibile pentru excavatoare cu greutate de operare între 18 și 50 t / 39600 până la 110000 lbs, în funcție de dimensiune. DLP – pulverizatoare rotative disponibile pentru excavatoare cu greutate de operare între 18 și 50 t / 39600 până la 110000 lbs, în funcție de dimensiune.

Dedicated Demolition Line cu tehnica DemaPower cu cilindru cu patru camere:

  • DRC – concasoare combinate rotative disponibile pentru excavatoare cu greutate de operare între 18 și 50 t / 39600 până la 110000 lbs, în funcție de dimensiune.
  • DRD – concasoare de demolare rotative disponibile pentru excavatoare cu greutate de operare între 18 și 50 t / 39600 până la 110000 lbs, în funcție de dimensiune.
  • DRP – pulverizatoare rotative disponibile pentru excavatoare cu greutate de operare între 18 și 65 t / 39600 până la 143000 lbs, în funcție de dimensiune.