Sisteme de cuplare

Plug de nivelare pentru excavator

Plugul de nivelare dublă KINSHOFER SP20H este instrumentul ideal pentru colectarea și/sau împrăștierea balastului și pietrișului, potrivit ideal pentru excavatoare de la 8t la 20t / 17600 lbs la 44000 lbs greutate operațională.

Manevrarea este foarte ușoară, deoarece plugul este împins doar de-a lungul șinelor în timp ce balastul este distribuit uniform peste patul de balast. Clapele laterale pot fi înclinate cu ±45°.

Cu plugul pot fi împrăștiate tot felul de materiale, de ex. balast sau pietriș etc., iar unealta a fost proiectată pentru a se potrivi unei distanțe de cale ferată de 1505 mm / 59,25 in.
Adâncimea plugului poate fi reglată de 4 ori, în funcție de cerințe. Construcția completă este foarte robustă și fără părți proeminente pentru a menține riscul de deteriorare cât mai scăzut posibil.

Sunt disponibile diferite adaptoare de sudură pentru a se potrivi perfect plugul pe mașina dvs. de transport și/sau cu tiltrotatorul.

Plug de nivelare dublă SP20H disponibil pentru excavatoare cu greutate operațională de la 8t până la 20t / 17600 până la 44000 lbs.