Sisteme de cuplare

image

NOX Rotator Inclinabil pentru Excavator

Rotatorul inclinabil NOX oferă o rotație continuă de 360° și un unghi de înclinare de până la 2 x 50°, făcându-l o articulație universală, permțând o gamă complet nouă de aplicații. În combinație cu un sistem de schimb rapid și diverse atașamente, acest lucru înseamnă cea mai mare eficiență pe orice șantier de construcții.

Rotatorul inclinabil NOX poate fi montat direct pe bratul excavatorului (montaj direct) sau ca design sandwich prin atasarea acestuia la bratul excavatorului cu un cuplaj rapid. Preferabil, cuplajul rapid de pe bratul excavatorului este același cu cel inferior de pe NOX Tiltrotator, dar acest lucru nu este absolut necesar.
Designul compact cu unitatea de înclinare și rotație complet integrată oferă protecție maximă împotriva deteriorării. Tiltrotatorul NOX nu are cilindri proeminenti sau tije de piston care pot fi deteriorate, ceea ce crește fiabilitatea. În plus, construcția scăzută asigură o forță de rupere mai mare.
Cuplarea rapidă inferioară de pe Nox Tiltrotator permite un schimb sigur și rapid între atașamente. Puteți alege între sisteme de schimbare rapidă mecanice, hidraulice sau complet hidraulice.
Cu prinderea integrată obțineți un accesoriu suplimentar pentru manipularea stâlpilor, tuburilor și bordurilor. Gripperul este integrat la cuplajul rapid inferior și nu afectează înălțimea sau mișcarea transversală a atașamentului.
Gripperul RR-TRG a fost proiectat special pentru sarcini grele, cum ar fi prinderea traverselor de cale ferată sau a șinelor. Modulul de prindere extrem de puternic a fost construit pentru o prindere eficientă la un unghi de 40°. Unitatea de prindere poate fi îndepărtată rapid și ușor.

PATRU INFORMAȚII DESPRE UTILIZAREA TILTROTATORILOR

 1. PRODUCTIVITATE ȘI RENTABILITATE:
  Gestionați aceeași cantitate de muncă în mai puțin timp.
 2. SIGURANȚĂ:
  NOX TILTROTATOR respectă toate reglementările actuale de siguranță și ajută operatorul și forța de muncă din jur să obțină un mediu fără accidente.
 3. VERSATILITATE ȘI FLEXIBILITATE:
  Creșteți utilizarea mașinii dvs. în mod serios și acceptați mai multe locuri de muncă. Mai ales în legătură cu NOX.
 4. PREGĂTIT PENTRU VIITOR:
  NOX TILTROTATOR este gata pentru GPS cu SISTEMUL său de control NOXPROP+ foarte modern. Pot fi implementate cele mai comune sisteme de control al mașinii 3D. Chiar și retroactiv.

Prin utilizarea NOX Tiltrotator, nu numai că reduceți nevoia de repoziționare a excavatorului și, astfel, scutiți terenul de deteriorare (mai ales când vine vorba de sarcinile de amenajare a teritoriului), dar vă veți accelera și munca. Atașamentele pot fi poziționate în raza completă a brațului pentru a lucra în jurul obstacolelor.

Lucrările de nivelare rapide și ușoare cu o bară de nivelare pot fi realizate fără a repoziționa excavatorul. Setarea precisă a bordurilor, umplerea dozată și precisă a șanțurilor cu o cupa întoarsă cu 90°, precum și manipularea diferitelor tipuri de materiale în zone înguste nu reprezintă o problemă cu Nox Tiltrotator.

Gama de produse NOX

Descarcari