Sisteme de cuplare

Schimbătoare de traverse pentru excavator

Unitate de schimbare a dormitorului RBS20 cu scut de balast pentru traverse Mono- și BiBloc

Noua unitate de schimbare a traverselor RBS20 cu scut de balast integrat oferă opțiunea suplimentară de găleți de balast cu șuruburi care pot fi folosite pentru a extrage balastul dintre traverse și a-l plasa lângă cale, de exemplu. Adâncimea scutului poate fi reglată. Traversa este prinsă cu prinderea hidraulică montată și apoi poate fi scoasă din pat din lateral. Grapa este echipata cu o rotatie fara sfarsit de 360°.

Traversele BiBloc pot fi manevrate și prin deschiderea prinderii hidraulice și prin prinderea traverselor. Ideal pentru excavatoare rutiere și șine cu greutate operațională de la 12t la 24t / 26400 la 52800 lbs. O supapă specială de reținere garantează o reținere sigură a sarcinilor chiar și în cazul căderilor de presiune.

RBS20HPX

O altă versiune îmbunătățită este unitatea de schimbare a traverselor RBS20HPX, inclusiv revoluționarul HPXdrive. Scutul pentru balast al instrumentului are opțiunea suplimentară de găleți cu șuruburi care pot fi folosite nu doar pentru a împinge balastul dintre traverse, ci și pentru a-l scoate cu lopata și a-l plasa într-un loc desemnat.

Unitatea de prindere a atașamentului este echipată cu HPXdrive fără cilindru, fără întreținere și este potrivită atât pentru traverse de beton, cât și de lemn, fără a lăsa nicio deteriorare la prindere. O rotație fără sfârșit integrată de 360° oferă flexibilitate suplimentară, precum și adâncimea de adâncime reglabilă pentru a se adapta la înălțimea dormitorului.

  • RBS20 disponibil pentru excavatoare cu greutate operațională de la 10 la 24 t / 22000 la 52800 lbs.
  • RBS20HPX disponibil pentru excavatoare cu greutate operațională de la 12 până la 24 t / 26400 până la 52800 lbs.