Clești pentru fân și silvicultură cu HPXdrive

Fiabilitatea revoluționară a HPXdrive, împreună cu cleme robuste și versatile – ideale pentru manipularea de fân, crengi, compost sau gunoi de grajd. Datorită sistemului de acționare, mișcarea și forța de închidere a carapacei sunt constante și sincronizate, generate de două axuri goale care rulează în opoziție și au un fir elicoidal, acționate hidraulic de un singur piston. HPXdrive este disponibil în versiune standard sau heavy duty.

Dar indiferent de dimensiune: nu mai sunt necesare cilindri hidraulici!

Un ciclu de viață mai lung de până la 50% și auto-lubrifiere integrată deoarece unitatea de acționare rulează într-un baie de ulei permanentă sunt de asemenea caracteristici ale unității de acționare, precum și design-ul compact, făcând HPXdrive rezistent la murdărie și resturi.

Versatilitatea este oferită de diferite tipuri de carcase disponibile care pot fi remontate cu ușurință pe unitate.
Alternativa perfectă la clestii acţionati cu cilindru care nu numai că economisesc timp şi costuri, ci facilitează şi fiecare sarcină.

Clestii pentru fân și cei forestieri cu HPXdrive sunt disponibile ca versiune de rutină zilnică sau pentru sarcini grele, fiecare având HPXdrive respectiv.

O gamă largă de accesorii, inclusiv diferite opțiuni de montare sau cârlige de încărcare sunt disponibile pentru toti clestii pentru fân și Silvicutura cu HPXdrive.

KM 641HPX disponibil în capacitățile de 0,20 și 0,40 m² / 0,13 până la 0,27 coarde ca pachet complet gata de instalare: clește pentru fân și pădure, HPXdrive Standard, rotator cu flanșă, suspensie superioară, valve de reținere și presiune.

KM 641HPX-HD disponibil în capacitatea de 0,40 m² / 0,27 coarde ca pachet complet gata de instalare: clește pentru fân și pădure, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă, suspensie superioară, valve de reținere.

Toate pachetele HPX sunt disponibile și cu rotator cu ax și link de reducere sau cu sistem de schimb rapid.