Unități de descărcare a containerelor pentru macara

Atasamentele de descărcare a containerelor KINSHOFER cu sistem inelar sau sistem ciupercă KINSHOFER se caracterizează prin timpi de ciclu scurți și un preț de achiziție atractiv. Containerele pot fi golite chiar mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor cu ajutorul unei singure persoane.

În funcție de tip, unitățile pot descărca containere cu sistem inelar sau cu sistem ciupercă Kinshofer.

Unitatea KM 921 combi poate descărca ambele tipuri de containere. Unitățile au o protecție împotriva deteriorării containerului prin oprirea ridicării automate și sunt parțial echipate cu un sistem suplimentar de control al înălțimii.

KM 920-1 is available in two versions: A and B, whereat version A has a load capacity of up to 4500 kg / 9900 lbs, version B only up to 2500 kg / 5500 lbs.

All container discharge units are equipped with a KINSHOFER rotator for a precise positioning and always come with an upper suspension including pendulum damper to guarantee a safe working.

The hydraulic hook KM 920-4 is ideal for handling containers and loads with ring system.

Especially for the handling of pallet forks with vertical crane hook suspension or for loads with ring system is the KM 920-5, available in two versions: with additional load hook (B) or without (C).

Docking device KM 924 allows the discharge unit to be hydraulically docked and locked onto the crane jib.

KM 920-31 is new to the range of container discharge units and is equipped with a twin-hook to discharge deposit containers with system Schäfer.

KM 920-1A și KM 920-1B sunt întotdeauna livrate ca un pachet complet gata de montaj: unitate de descărcare, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară cu amortizor pendular, supapă antiretur. Unitatea este potrivită pentru containere cu sistem de inel și are o înălțime totală redusă și oprire automată a ridicării.

KM 920-11 este întotdeauna livrat ca un pachet complet gata de montaj: unitate de descărcare, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară cu amortizor pendular, supape antiretur și de siguranță la presiune. Unitatea este potrivită pentru containere cu sistem de inel și are oprire automată a ridicării.

KM 921 este întotdeauna livrat ca un pachet complet gata de montaj: unitate de descărcare, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară cu amortizor pendular, supapă de siguranță la presiune. Unitatea este potrivită pentru containere cu sistem de inel sau sistem de ciupercă KINSHOFER și are oprire automată a ridicării, precum și un sistem suplimentar de control al înălțimii și o înălțime totală redusă.

KM 920-4 este un cârlig hidraulic pentru manipularea containerelor și încărcăturilor cu sistem de inel.

KM 920-5 este un cârlig hidraulic pentru manipularea furcilor cu paletă cu suspensie cu cârlig și încărcăturilor cu sistem de inel.

Acestea sunt două produse ale KINSHOFER pentru descărcarea containerelor.

KM 920-12 este o unitate completă pregătită pentru a fi montată, inclusiv unitate de descărcare, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară cu amortizor pendular, supape de retenție și de siguranță. Este potrivită pentru containerele cu sistemul de ciupercă KINSHOFER și are o oprire automată a ridicării, precum și un sistem de control al înălțimii suplimentar.

KM 921 este o altă unitate completă pregătită pentru a fi montată, inclusiv unitate de descărcare, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară cu amortizor pendular și supapă de siguranță. Este potrivită pentru containerele cu sistemul de inel sau cu sistemul de ciupercă KINSHOFER și are o oprire automată a ridicării, precum și un sistem de control al înălțimii suplimentar și o înălțime totală redusă.

Unitatea KM 920-31 este întotdeauna livrată ca un pachet complet gata de instalare: unitatea de descărcare, rotator, furtune scurte, suspensia superioară cu amortizor pendular, valve de retur și de siguranță. Unitatea este adecvată pentru containerele de depozitare cu sistem Schäfer și dispune de o înălțime totală redusă și mecanică robustă.