Furci universale pentru Macara

Furcile universale KM 461 KINSHOFER eficiente pentru macaralele încărcătoare pot manipula panouri pentru perete și alte materiale de construcție aflate în poziție orizontală, cu o dimensiune de până la 1250 mm / 49 in înălțime și 460 mm / 18 in adâncime. Distanța dintre colțare poate fi ajustată în funcție de dimensiunea plăcilor ce trebuie manipulate. Panourile pot fi ridicate și pliate în poziție verticală și sunt prinse între colțare și cadru, prevenind alunecarea acestora în timpul manipulării. Încărcătura este protejată împotriva deteriorării de colțare forjate semi-conice cu role și perne.

O versiune specială cu un al doilea punct de suspensie pe travea principală permite descărcarea plăcilor aflate în poziție orizontală prin deschideri înguste din perete.

Pentru SUA, furcile sunt disponibile și în versiunea LS cu depozitare redusă, proiectată special pentru depozitarea peste cabina unde spațiul limitat necesită o lățime foarte îngustă a cadrului și o lățime totală.

O gamă largă de accesorii este disponibilă pentru furcile universale.

KM 461 este disponibil cu o capacitate de încărcare de 1500 kg / 3300 lbs ca pachet complet: furcă universală, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară, supape de presiune și de echilibrare. Furcile universale simple sunt disponibile cu o capacitate de încărcare de la 800 până la 2500 kg / 1760 până la 5500 lbs și cu diferite deschideri ale furcilor.

Variantele pentru SUA:

KM 461 este disponibil cu o capacitate de încărcare de 6000 lbs, diferite înălțimi de ridicare și deschideri ale furcilor ca pachet complet: furcă universală, rotator US, furtunuri scurte, suspensie superioară și supapă de echilibrare.

Varianta KM 461LS de depozitare scăzută este disponibilă cu o capacitate de încărcare de 6000 lbs, o înălțime de ridicare de 54 in și o înălțime de deschidere a furcilor de 22 in, cu o deschidere a furcilor de 25-63 in ca pachet complet: furcă universală cu depozitare scăzută, rotator US, furtunuri scurte, suspensie superioară și supapă de echilibrare.

Ambele variante pentru SUA sunt disponibile și ca atașamente individuale.

Metric Sizes
KM 461

Imperial Sizes
KM 416
KM 420