Cleste de pietre cu HPXdrive pentru macara

Fiabilitatea revoluționarului HPXdrive în combinație cu furcile robuste și versatile – ideale pentru manipularea tuturor tipurilor de roci naturale, borduri etc. în arhitectura peisagistică. Datorită sistemului de acționare, mișcarea și forța de închidere a carcaselor este constantă și sincronizată, generată de două arbore cu goluri, care rulează în opoziție și au un fir elicoidal, acționate hidraulic de un singur piston. HPXdrive este disponibil în versiune standard sau heavy-duty.

Dar indiferent de dimensiune: nu mai sunt necesare cilindri hidraulici!

Un ciclu de viață mai lung de până la 50% și auto-lubrifierea integrată, deoarece unitatea de conducere rulează într-un baie permanentă de ulei, sunt, de asemenea, caracteristici ale unității de conducere, precum și design-ul compact, care face HPXdrive rezistent la murdărie și resturi.

Versatilitatea este oferită de diferite tipuri de carcase disponibile care pot fi remontate cu ușurință pe unitate.
Alternativa perfectă la clestii acţionati cu cilindru care nu numai că economisesc timp şi costuri, ci facilitează şi fiecare sarcină.

Clestii pentru rocă cu HPXdrive sunt disponibile ca versiune standard de rutină zilnică sau în versiune grea, fiecare având HPXdrive respectiv.

O gamă largă de accesorii, inclusiv diferite opțiuni de montare sau cârlige de încărcare, sunt disponibile pentru toate clestii pentru roci cu HPXdrive.

KM 613HPX este disponibil în capacitate de 0,16 m² / 0,11 metri cubi sub formă de pachet complet pregătit pentru montare: clește pentru roci, HPXdrive Standard, rotator flanșă, suspensie superioară, supape antiretur și de relief de presiune.

KM 613HPX-HD este disponibil în capacitate de 0,35 m² / 0,23 metri cubi sub formă de pachet complet pregătit pentru montare: clește pentru roci, HPXdrive Heavy Duty, rotator flanșă, suspensie superioară, supapă antiretur.

Toate pachetele HPX sunt disponibile și cu rotator de arbore și legătură de reducere sau sistem de schimb rapid.