Cupa Clamshell cu carcasa deschisa pentru macara

Fiabilitatea revoluționară a sistemului HPXdrive combinată cu carcase robuste și versatile. Datorită sistemului de acționare, mișcarea și forța de închidere a carcaselor sunt constante și sincronizate, generate de două axe goale, care se mișcă în sensuri opuse și au un fir helicoidal, acționate hidraulic de un singur piston. HPXdrive este disponibil în versiune standard sau heavy duty.

Dar indiferent de dimensiune: nu mai sunt necesare cilindri hidraulici!

Un ciclu de viață mai lung de până la 50% și auto-lubrifiere integrată, deoarece unitatea de acționare se mișcă într-un ulei permanent, sunt caracteristici ale sistemului de acționare, precum și designul compact, care face ca HPXdrive să fie rezistent la murdărie și resturi.

Versatilitatea este garantată de diferite tipuri de cochilii disponibile care pot fi ușor refăcute pe unitate. Alternativa perfectă la cleștele operat cu cilindru, care nu numai că economisește timp și costuri, dar facilitează și fiecare sarcină. Cochiliile deschise ale galetului sunt ideale pentru sarcini ușoare de manipulare și săpat și permit chiar și manipularea materialelor voluminoase.

Versiunea Z este special dezvoltată pentru transportul ușor pe macarale Z.

Acest instrument universal este disponibil în versiune de uz zilnic sau de serviciu greu, fiecare având HPXdrive și sistem de schimb de cochilii corespunzătoare.

…și cilindru orizontal: KM 605U este un instrument universal robust pentru manipularea tuturor tipurilor de materiale de refuz. Laturile deschise ale cleștelui permit apucarea de material vrac. Designul compact cu cilindru hidraulic orizontal atinge o înălțime maximă de încărcare. Durata lungă de viață este garantată datorită utilizării oțelului 500 HB în fabricarea marginilor de tăiere și a unui sistem de rulmenți generos dimensionat. Plăcile reversibile de uzură și cârligele sudate sunt livrate în mod implicit.

NOU: KM 605U-Z este noul galet deschis pentru utilizare pe macarale Z, bazat pe deja cunoscutul KM 605-U cu cilindru orizontal.

O gamă largă de accesorii, inclusiv adaptoare pentru șine sau diferite opțiuni de montaj, sunt disponibile pentru toate galeturile cu cochilii deschise.

Pentru SUA, există versiuni speciale KM 605U Refuz și versiunea HPX KM 605U HPX Refuz.

KM 604U HPX este disponibil cu volume între 250 și 500 de litri / 0,33 până la 0,65 yd.cub. ca pachet complet gata de instalare: cupă cu deschidere în cochilie, HPXdrive Standard, rotator cu flanșă, suspensie superioară, plăcuțe uzate, găuri sudate, valve antiretur și de relief de presiune.

KM 605U HPX este disponibil cu volume diferite, de la 300 la 500 de litri / 0,39 până la 0,65 yd.cub. ca pachet complet gata de instalare: cupă cu deschidere în cochilie, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă, suspensie superioară, plăcuțe uzate, găuri sudate, valve antiretur.

KM 605U HPX-Z pentru Z-cranes este disponibil cu diferite volume de la 400 până la 600 de litri / 0,52 până la 0,79 yd.cub. ca pachet complet gata de instalare: cupă cu deschidere în cochilie și clapetă, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă, suspensie superioară, plăcuțe uzate, găuri sudate, valve antiretur.

Toate pachetele HPX sunt disponibile și cu rotator cu arbore și legătură de reducție sau sistem de schimb rapid.

Opțional: plăci laterale cu șuruburi.

KM 605U este disponibil în volume de 300 și 400 litri / 0,39 și 0,52 yd.cubice ca pachet complet gata de instalare: cupa de prindere, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară, plăci de uzură, cârlige sudabile, supapă de non-retur. Cupa de prindere de bază este disponibilă în volume de la 250 la 600 litri / 0,33 la 0,79 yd.cubice.

KM 605U-Z este disponibil în volum de 500 litri / 0,65 yd.cubice ca pachet complet gata de instalare: cupa de prindere, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară, plăci de uzură, cârlige sudabile, supapă de non-retur. Este disponibilă și cupa de prindere simplă.

Opțional: plăci laterale sudabile.

KM 605U HPX Refuse este o cupă cu clește puternică ce utilizează HPXdrive Heavy Duty pentru manevrarea și săparea ușoară a sarcinilor. Carcasele deschise permit manipularea materialelor voluminoase. Tehnologia revoluționară HPXdrive garantează o atașare fiabilă și practic fără întreținere. Pachetele includ: cupă cu clește, HPXdrive Heavy Duty, rotator flanșă, suspensie superioară, supapă de non-revenire. Pachetele sunt disponibile și cu rotator pe arbore și legătură de reducție sau sistem de schimb rapid.

KM 605U HPX este disponibil cu diferite volume de la 300 la 500 de litri / 0,39 la 0,65 metri cubi, ca un pachet complet gata de instalare: cupă cu clește, HPXdrive Heavy Duty, rotator flanșă, suspensie superioară, plăcuțe de uzură, cârlige sudate, supapă de non-revenire.

KM 605U HPX-Z pentru Z-cranuri este disponibil cu diferite volume de la 400 la 600 de litri / 0,52 la 0,79 metri cubi, ca un pachet complet gata de instalare: cupă cu clește cu clapetă, HPXdrive Heavy Duty, rotator flanșă, suspensie superioară, plăcuțe de uzură, cârlige sudate, supapă de non-revenire.

KM 605U Refuse este un clește robust pentru manevrarea tuturor tipurilor de materiale de refuz, pentru utilizare pe macarale de încărcare. Pachetele includ: clește pentru refuz, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară, protecție de tijă cilindrică, supapă de relief de presiune, supapă de non-revenire.

KM 605U-Z este disponibil în volum de 500 de litri / 0,65 metri cubi, ca un pachet complet gata de instalare: cupă cu clește, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară, plăcuțe de uzură, cârlige sudate, supapă de non-revenire. Cupa cu clește simplă este, de asemenea, disponibilă.

Opțional: plăcuțe laterale bolt-on.