Manipulatoare pentru macarale

Manipulatoarele KINSHOFER sunt atașamente acționate hidraulic, utilizate pentru poziționarea tuburilor sau a stâlpilor, potrivite pentru utilizare pe macarale încărcătoare cu trei funcții (montare pe flanșa extensiei mecanice a macaralei).

Manevrabilitatea este garantată de trei funcții hidraulice: prinderea, ridicarea și rotirea stâlpilor dreptunghiulari. Operația precisă este asigurată prin rotația continuă, prevăzută cu frână acționată mecanic, controlată hidraulic pentru a preveni o rotație neintenționată.

3-Axe-Manipulatoare:
Manipulatorul cu 3 axe KINSHOFER oferă o manevrabilitate maximă a atașamentelor dumneavoastră la vârful macaralei de încărcare și oferă flexibilitate în utilizarea macaralei de încărcare în orice poziție a arcului.

Manevrabilitatea este asigurată de trei funcții hidraulice: prindere, rotire și înclinare (este necesar al treilea ciclu hidraulic). Poziționarea precisă este asigurată de un antrenament melcat cu autoblocare.

Cupla rapidă inferioară este inclusă și oferă un schimb rapid de atașamente.

KM 930 este disponibil cu capacități de încărcare de 500, 1000, 2000 sau 3000 kg / 1100, 2200, 4400 sau 6600 de lire sterline și este întotdeauna livrat ca pachet complet gata de instalare: manipulator, frână hidraulică controlată pilot, rotator, supapă antiretur.

Este disponibilă deja montată o supapă solenoidă pentru un circuit de ulei suplimentar pentru a trece la trei circuite (pentru prindere, ridicare, rotire) atunci când sunt disponibile doar două circuite, inclusiv protecție pentru furtun și furtunuri.

KM 931 available with load capacity 1000 kg / 2200 lbs and a tilting angle of 130° with a tilting range of ± 40°, including: manipulator, self-locking worm drive, non-return valve.

A solenoid valve for an additional oil circuit to change over to three circuits (for gripping, lifting, turning) when only two circuits are available, is available already mounted, including hose guard and hoses.

Metric Sizes
KM 930
KM 931

Imperial Sizes
KM 930
KM 931