Clesti Orange Peel pentru Macarale

Clesti Orange Peel pentru macarale KINSHOFER sunt instrumentele ideale pentru manipularea caroseriilor de mașini, a deșeurilor, gunoiului, pietrișului sau a nisipului, în funcție de tipul de colți: închidere completă sau jumătate pentru materiale libere, colți ascuțiți pentru materiale voluminoase.

O durată lungă de viață este garantată datorită designului solid: pistoanele cilindrului hidraulic sunt protejate de brațele de apucare. Furtunurile hidraulice, conexiunile și distribuitorul de ulei sunt poziționate în secțiunea centrală robustă.

Materiale speciale rezistente la uzură, utilizate în producția brațelor de apucare și rulmenților supra-dimensionați, asigură o viață lungă acestor clești robusti.

Clești „orange peel” KINSHOFER sunt instrumentele ideale pentru manipularea caroseriilor auto, a deșeurilor, gunoiului, pietrișului sau nisipului, în funcție de stilul de clește: cu închidere completă sau jumătate pentru materialele vrac, cu colțuri ascuțite pentru deșeurile voluminoase.

O durată lungă de viață este garantată datorită designului solid: pistoanele cilindrilor hidraulici sunt protejate de brațele de prindere. Furtunurile hidraulice, conexiunile și distribuitorul de ulei sunt poziționate în secțiunea centrală robustă.

Materialele speciale rezistente la uzură utilizate în producția brațelor de prindere și rulmenții supradimensionați asigură o viață lungă pentru acești clești robusti.

Cleștii sunt disponibili ca versiune mai mică cu cinci brațe (KM 652-5V) și cu clești cu închidere jumătate sau o versiune mai mare, cu forme diferite de clești și patru sau cinci brațe de prindere, în funcție de cerințele dvs.

KM 652-5V, fiind o versiune nouă, prezintă de asemenea o durată lungă de viață, o forță mare de închidere și un distribuitor de ulei detașabil cu conexiune directă la rotator, fără furtunuri. Cleștele este disponibil și fără rotator, dar cu ochi de încărcare pentru conexiunea cu cârligul, opțional cu placă de clapetă de retur.

Versiunea specială KM 652/2 a cleștilor de prindere orange peel fiabili este asimetrică, cu clești cu închidere jumătate, pentru un transport ușor pe macaralele Z, sprijinindu-se plat pe brațul macaralei și neieșind din lățimea mașinii purtătoare. Este utilizat în principal pentru manipularea deșeurilor de fier vechi, gunoi și materiale de construcție, și este disponibil cu cinci sau șase brațe, în funcție de sarcini.

Capcanele KM 652-5V sunt disponibile cu 5 tije care se închid parțial și cu o capacitate de 180, 230 sau 300 litri / 0,24, 0,3 sau 0,39 mc.

KM 650 large este disponibil cu 4 sau 5 tije, în 3 forme diferite de tije, cu capacități de 250, 350 sau 500 litri / 0,33, 0,46 sau 0,65 mc, inclusiv o clapetă antiretur.

Forme de tije pentru KM 650 large:

  • KM 651: tije care se închid complet pentru manipularea rășinii, a deșeurilor libere, a solului, a pietrișului, etc.
  • KM 652: tije care se închid parțial pentru manipularea rășinii, a resturilor, a gunoiului, a hârtiei deșertate etc.
  • KM 653: tije ascuțite pentru resturi voluminoase, caroserii auto, hârtie deșertată ambalată, etc.

Capcana asimetrică KM 652/2 este disponibilă cu 5 sau 6 tije care se închid parțial și o capacitate de 240 litri / 0,31 mc, inclusiv o valvă de echilibrare.