Cupa Clamshell cu cilindru orizontal pentru macara

Clapetele cu cilindri verticali KINSHOFER sunt disponibile pentru lucrările de rutină zilnice sau ca versiune heavy duty pentru sarcini dificile. Pivotii de închidere a clapetelor amplasați în mod apropiat asigură un comportament bun de săpat și o presiune ridicată de închidere. Tăișurile de tăiere fabricate din oțel de 500 HB și un sistem de rulmenți generos dimensionat contribuie la durabilitatea clestelor.

Cilindrul hidraulic al versiunii de rutină zilnică KM 603 este poziționat în interiorul hubului, reducând riscul de deteriorări.

Cilindrii versiunii heavy duty KM 607 sunt protejați de protecții ale tijei pistonului.

Dacă este necesar, dinții de săpat pot fi ușor schimbați.

În locul clestelor cu cilindru vertical, se poate utiliza un clește cu HPXdrive cu o extensie pentru săpat.

O gamă largă de accesorii este disponibilă pentru toate cleștele.

KM 603 este disponibil cu volume de 250 și 350 litri / 0,33 până la 0,46 c.y. ca pachet complet gata de instalare, inclusiv găleată cu clamshell, rotator și furtunuri scurte de conectare, suspensie superioară adaptată mașinii dumneavoastră purtătoare și supapă antiretur.

Gălețile clamshell individuale sunt de asemenea disponibile cu aceleași volume și mai multe, inclusiv cu dinți bolt-on.

Versiunea consolidată KM 607 este disponibilă cu volume de 215 și 255 litri / 0,28 până la 0,33 c.y. ca pachet complet gata de instalare, inclusiv găleată cu clamshell, rotator și furtunuri scurte de conectare, suspensie superioară adaptată mașinii dumneavoastră purtătoare și supapă antiretur.

Gălețile clamshell individuale sunt de asemenea disponibile cu aceleași volume și mai multe, inclusiv cu dinți bolt-on.

Metric Sizes
KM 603
KM 607

Imperial Sizes
KM 603
KM 607