Clesti pentru arbusti cu HPXdrive

Fiabilitatea revoluționarului HPXdrive combinat cu dinți robusti și versatili – ideal pentru manipularea de busteni scurți, arbuști, crengi, etc. Datorită sistemului de conducere, mișcarea și forța de închidere a cleștelui sunt constante și sincronizate, generate de două arbori goi care se mișcă în direcții opuse și au un fir elicoidal, acționate hidraulic de un singur piston.

HPXdrive este disponibil în versiune standard sau heavy duty.

Indiferent de dimensiune, nu mai sunt necesare cilindri hidraulici!

De asemenea, unitatea de conducere prezintă un ciclu de viață mai lung de până la 50% și auto-lubrifiere integrată, deoarece rulează într-un baie permanentă de ulei. Designul compact face ca HPXdrive să fie rezistent la murdărie și resturi.

Versatilitatea este asigurată de diferite tipuri de clești disponibili care pot fi ușor refăcuți pe unitate.

Aceste clești reprezintă alternativa perfectă la cleștii operați cu cilindru hidraulic care nu numai că economisesc timp și costuri, dar facilitează și fiecare sarcină.

Cleștii pentru busteni cu HPXdrive sunt disponibili în versiunea pentru utilizare zilnică sau heavy duty, fiecare având HPXdrive-ul corespunzător.

Cleștii speciali pentru tăierea de lemne în SUA cu HPXdrive Heavy Duty au un stil diferit de clești și un rotator mai puternic.

O gamă largă de accesorii, inclusiv diferite opțiuni de montare sau cârlige de încărcare, sunt disponibile pentru toți cleștii pentru busteni cu HPXdrive.

KM 632HPX este disponibil în capacitatea de 0,16 m² / 0,11 metri steri ca pachet complet gata de montare: clește pentru busteni, HPXdrive Standard, rotator cu flanșă, suspensie superioară, supapă de retur și de relief de presiune.

KM 632HPX-HD este disponibil în capacitatea de 0,16 m² / 0,11 metri steri ca pachet complet gata de montare: clește pentru busteni, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă, suspensie superioară, supapă de retur.

Versiune specială pentru SUA:

KM 632L HPX-HD este disponibil în capacitățile de 0,25, 0,33 sau 0,40 metri steri ca pachet complet gata de montare: clește pentru tăierea de lemne, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă mai puternic, suspensie superioară, supapă de retur.

Toate pachetele HPX sunt disponibile și cu rotator de ax și link de reducere sau sistem de schimb rapid.