Solutii Speciale pentru Macarale

Departamentul pentru Soluții Speciale și Personalizate de la KINSHOFER este dedicat soluționării provocărilor dumneavoastră operaționale. Echipa de soluții speciale se ocupă de toate solicitările speciale ale clienților, de la generarea ofertei până la livrarea atașamentului final construit. Întregul proces cuprinde proiectare, construcție, cumpărare, vânzare, asamblare, livrare și service.

Toate aplicațiile posibile ale macaralelor pot fi furnizate cu unelte potrivite pentru nevoile clienților. Indiferent dacă este necesar un atașament special pentru o sarcină de construcții, manipularea materialelor sau pentru sarcini de peisagistică, și indiferent cât de complicată poate părea sarcina, Departamentul pentru Soluții Speciale și Personalizate va găsi designul perfect.

Chiar și pentru sarcini nucleare sau offshore, departamentul a construit deja diferite atașamente pentru cerințe speciale, de asemenea, pentru alte mașini purtătoare decât macaralele încărcătoare, cum ar fi stivuitoarele telescopice sau macaralele gantry.

Download PDF Hydraulic Aggregate with Turn Power Control
Download PDF Guard Rail Grapple
Download PDF Guard Rail Grapple with HPXdrive
Download PDF Pipe Grapple with HPXdrive
Download PDF Rod Grapple with HPXdrive
Download PDF Wood Chips Grapple
Download PDF Three-Finger-Grapple
Download PDF 2-Axes-Manipulator
Download PDF Hydraulic Gripper for Steel Plates
Download PDF Panel Grapple