Cupa Clamshels cu HPXdrive pentru macara

Fiabilitatea inovatorului sistem HPXdrive, combinată cu carcase robuste și versatile. Datorită sistemului de conducere, mișcarea și forța de închidere a carcaselor sunt constante și sincronizate, generate de două axe goale, care rulează opuse și au un fir elicoidal, acționate hidraulic printr-un singur piston. HPXdrive este disponibil în versiune standard sau heavy-duty.

Dar indiferent de dimensiune: nu mai sunt necesare cilindri hidraulici!

Un ciclu de viață mai lung de până la 50% și auto-lubrifierea integrată, deoarece unitatea de conducere funcționează într-un baie de ulei permanentă, sunt, de asemenea, caracteristici ale conducătorului, precum și designul compact, făcând HPXdrive rezistent la murdărie și resturi.

Versatilitatea este garantată de diferite tipuri de carcase disponibile, care pot fi ușor refăcute pe unitate. Alternativa perfectă la cleștele acționat cu cilindru nu numai că salvează timp și costuri, ci și facilitează fiecare sarcină.

Covorul cu cochilii cu HPXdrive este disponibil în versiune standard pentru sarcinile zilnice sau în versiune heavy-duty, ambele cu sistem de schimb de cochilie.

KM 605HPX-Z este o versiune special concepută pentru macarale Z. În timpul transportului sau când nu este necesar, cleștele se sprijină pe brațul macaralei fără a depăși lățimea camionului.

O gamă largă de accesorii, inclusiv raclete, diferite opțiuni de montare și cârlige de încărcare sunt disponibile pentru toate cochiliile cu cochilă.

M 604HPX este disponibil în volume de la 200 până la 450 litri / 0,26 până la 0,59 m.c. ca pachet complet pregătit pentru instalare: clește cu cochilă, HPXdrive Standard, rotator cu flanșă, suspensie superioară, supape antiretur și de siguranță la presiune.

KM 626HPX este disponibil în volume de la 95 până la 150 litri / 0,12 până la 0,20 m.c. ca pachet complet pregătit pentru instalare: clește cu cochilă, HPXdrive Standard, rotator cu flanșă, suspensie superioară, supape antiretur și de siguranță la presiune.

KM 605HPX este disponibil în volume de la 200 până la 550 litri / 0,26 până la 0,72 m.c. ca pachet complet pregătit pentru instalare: clește cu cochilă, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă, suspensie superioară, supapă antiretur.

KM 605HPX-Z este disponibil în volume de la 240 până la 460 litri / 0,31 până la 0,60 m.c. ca pachet complet pregătit pentru instalare: clește cu cochilă, HPXdrive Heavy Duty, rotator cu flanșă, suspensie superioară, supapă antiretur.

Toate pachetele HPX sunt disponibile și cu rotator de arbore și legătură de reducție sau sistem de schimb rapid.