Clești pentru calea ferată

…cu HPXdrive

Fiabilitatea revoluționarului HPXdrive în combinație cu cleme de șine robuste și dedicate. Datorită sistemului de acționare, mișcarea și forța de închidere a căștilor sunt constante și sincronizate, generate de două arbori goi care rulează în direcții opuse și au un fir elicoidal, acționate hidraulic de un singur piston.

Caracteristica principală a HPXdrive Standard utilizat pentru clemele de șine: Nu mai sunt necesare cilindri hidraulici!

Un ciclu de viață mai lung de până la 50% și auto-lubrifierea integrată, deoarece unitatea de acționare rulează într-un baie de ulei permanentă, sunt și ele prezentate de către sistemul de acționare, precum și design-ul compact, care face ca HPXdrive să fie rezistent la murdărie și detritus.

Versatilitatea este oferită de diferite tipuri de carcase disponibile care pot fi remontate cu ușurință pe unitate.

Alternativa perfectă la clestii acţionati cu cilindru care nu numai că economisesc timp şi costuri, ci facilitează şi fiecare sarcină.
Cutii dedicati ai cupei sunt ideali pentru incarcarea si descarcarea sinelor, dar si a traverselor simple.

…cu cilindri hidraulici

Clestii feroviari dedicati KINSHOFER pentru macaralele de încărcare mânerează șinele și traversele – simple sau la pachet – sau sunt folosite și pentru curățarea periilor. O durată lungă de viață este asigurată de construcția robustă și de utilizarea componentelor de înaltă calitate. Uzura este redusă datorită unui sistem de rulmenți generos. Vârfurile dinți sunt verticale atunci când clestele este deschis și permite astfel o încărcare și descărcare ușoară a legăturilor strânse direct din vagoane de gondolă.
O supapă specială de reținere asigură o prindere sigură – chiar și la căderi de presiune.

Clestii de cale ferată sunt disponibile cu cilindri verticali sau orizontali.

O gamă largă de accesorii este disponibilă pentru toti clestii de cale ferată.

KM 632HPX RAIL disponibilă cu o capacitate de încărcare de 2000 kg / 4400 lbs ca pachet complet gata de montat: clestele de șină, HPXdrive Standard, rotator de flanșă, suspensie superioară și supapă de reținere.
Pachetul HPX este, de asemenea, disponibil cu rotator de arbore și legătură de reducere sau sistem de schimbare rapidă.

KM 632-2-R cu cilindru orizontal disponibil cu capacitate de încărcare 3000 kg / 6600 lbs ca pachet complet gata de montare: clestele de șină, rotator robust de flanșă, furtunuri scurte de conectare, suspensie superioară și supapă de reținere.

KM 632R cu cilindru vertical disponibil cu volume de 350, 500 sau 750 litri / 0,46, 0,65 sau 0,98 c.a. ca pachet complet gata de montare: grapper șină, rotator robust de flanșă, furtunuri scurte de conectare, suspensie superioară și supapă de reținere.