Cupa Clamshell Volum Ridicat pentru Macara

Gălețile KINSHOFER cu deschidere mare și cilindru orizontal sunt instrumentele ideale pentru manipularea de materiale vrac precum nisip, pietriș sau sol – potrivite perfect și pentru lucrări grele. Distanța mare între axe oferă o deschidere largă și găleata nu lasă practic nicio „rămășiță”. Pivotii cu distanță mare asigură un comportament bun la săpare și o presiune mare la închidere. Tăișurile fabricate din oțel de 500 HB și un sistem de lagăre generos dimensionat contribuie la durata lungă de viață a cleștelor.

Gălețile cu deschidere mare sunt disponibile cu un suport pentru shell larg (KM 602) și unul pentru shell îngust (KM 622).

Gălețile au protecție pentru cilindru și tăișuri, dar nu au dinți de sapat (doar la cerere).

O gamă largă de accesorii este disponibilă pentru toate gălețile cu deschidere mare.

KM 602 este disponibil în volume cuprinse între 400 și 650 litri / 0,52 până la 0,85 yd.cub. ca pachet complet gata de montat: găleată cu cochilie, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară și supapă antiretur.

KM 622 este disponibil în volume de 300, 400 și 500 de litri / 0,39, 0,52 și 0,65 yd.cub. ca pachet complet gata de montat: găleată cu cochilie, rotator, furtunuri scurte, suspensie superioară și supapă antiretur.

Gălețile cu cochilie individuale sunt disponibile în aceleași volume și și mai multe.

Metric Sizes
KM 602
KM 622

Imperial Sizes
KM 602
KM 622