Unitati de antrenare cu melc pentru macara

Burghiele de pământ robuste pentru macarale de încărcare de până la 18,0 t/m de la Auger Torque, membru al grupului Kinshofer, sunt o soluție economică și personalizată pentru forarea găurilor pentru, de exemplu, stâlpi de gard, stâlpi, fundații sau găuri de plantare pentru arbuști și arbori. Forarea puțurilor sau instalarea piloților cu șurub nu reprezintă nici o problemă cu aceste burghiele de pământ fiabile.

Shaftul care nu se desprinde (NDS) asigură mai multă siguranță și mai puține timpi morti, deoarece axul nu se poate desprinde din mecanism. Uleiul hidraulic utilizat în interiorul unității este colorat în albastru, servind ca indicator pentru timpul de service și ușurând detectarea scurgerilor. Plăcile robuste ale capului cu urechile puternice forjate se descurcă cu tensiunea grea a utilizării zilnice fără a arăta semne de oboseală. Punctele de ungere sunt ușor accesibile.

Bormașinile robuste pentru sol pentru macaralele încărcătoare de până la 18,0 t/m de la Auger Torque, membrul grupului Kinshofer, sunt o soluție economică și personalizată pentru forarea găurilor pentru stâlpi, borne, fundații sau găuri pentru plante, arbuști și arbori. Forajul pentru apă sau instalarea șuruburilor de ancorare nu sunt o problemă cu aceste bormașini fiabile.

Shaftul cu blocare pentru a evita deplasarea (NDS) asigură mai multă siguranță și mai puține perioade de inactivitate, deoarece arborele nu se poate deplasa din mecanism. Uleiul hidraulic utilizat în interiorul unității este vopsit în albastru, servind ca indicator pentru perioadele de service și facilitând detectarea scurgerilor. Plăcile robuste pentru capete, cu urechi forjate puternice, fac față tensiunii mari de utilizare zilnică fără a prezenta semne de oboseală. Punctele de ungere sunt ușor accesibile.

Fiind potrivite perfect pentru bormașinile de sol corespunzătoare și pentru fiecare aplicație, burghiurile au o configurație constantă a spirală și o formă de zbor cu o înclinație mică, garantând eficiență și productivitate extreme. Datorită pieselor uzate ușor de înlocuit, cum ar fi pilotii și dinții, burghiul poate fi ajustat la diferite condiții de sol. Datorită sistemului patentat Shock Lock, dinții au o durată de viață mai lungă, șocurile sunt absorbite și se previne căderea dinților.

Reglajul suplimentar vine din extensii de burghie în diferite opțiuni de lungime – disponibile ca versiuni regulate sau telescopice.

Ideal pentru transportul în siguranță la mașina purtătoare: cricul de ancorare adecvat pentru fiecare bormașină de sol.

Cu sistemul nostru patentat de blocare a dinților Shock Lock, pierderea dinților este acum o problemă uitată. Utilizarea știftului Shock Lock și a cauciucului în suporturile unice de dinți Shock Lock asigură că dinții dvs. de foraj sunt blocați în siguranță și protejați împotriva fracturilor de șoc. Înlocuirea dinților uzurați este ușoară și rapidă. Pur și simplu loviți vechiul știft cu o perforatoare standard și dinții vor aluneca din suport cu ușurință. Recunoscut ca fiind cel mai bun sistem de pe piață, nu va trebui să vă faceți griji în privința montării de dinți de schimb din cauza pierderii lor.

3000TC este o freza de pamant pentru macarale cu o capacitate de ridicare de pana la 9 t/m; 7 – 46 rotatii pe minut cu un cuplu cuprins intre 959 si 3116 Nm la 80 pana la 260 bar.

5500TC este o freza de pamant pentru macarale cu o capacitate de ridicare de pana la 15 t/m; 11 – 38 rotatii pe minut cu un cuplu cuprins intre 1685 si 5477 Nm la 80 pana la 260 bar.

7000TC este o freza de pamant pentru macarale cu o capacitate de ridicare intre 9 si 18 t/m; 9 – 30 rotatii pe minut cu un cuplu cuprins intre 2098 si 6819 Nm la 80 pana la 260 bar.

Frezele S4 pentru freza de pamant 3000TC sunt disponibile in mai multe diametre diferite, precum si extensii potrivite.

Frezele S5 pentru frezele de pamant 5500TC si 7000TC sunt disponibile in mai multe diametre diferite si extensii standard si telescopice potrivite.

2300-10 găuritoare pentru macarale încărcătoare de până la 9 t/m; 7 – 46 rotații pe minut cu o gamă de cuplu între 710 și 2360 ft.lbs. la 1152 la 3744 psi.

4000-14 găuritoare pentru macarale încărcătoare de până la 15 t/m; 11 – 38 rotații pe minut cu o gamă de cuplu între 1280 și 4150 ft.lbs. la 1152 la 3744 psi.

5000-14 găuritoare pentru macarale încărcătoare de la 9 la 18 t/m; 9 – 30 rotații pe minut cu o gamă de cuplu între 1590 și 5160 ft.lbs. la 1152 la 3744 psi.

Augere S4 pentru găuritoarele de pământ 2300-10 disponibile cu multe diametre diferite și prelungiri potrivite.

Augere S5 pentru găuritoarele de pământ 4000-14 și 5000-14 disponibile cu multe diametre diferite și prelungiri standard și telescopice potrivite.