Cupe Clamshell cu Carcasa Deschisa

Cupele Clamshell cu carcasa deschisă ale companiei Kinshofer sunt concepute special pentru manipularea eficientă a materialelor reciclabile. Aceste cupe robuste și durabile au carcasa deschisă, ceea ce permite încărcarea și descărcarea ușoară a materialelor, cum ar fi fier vechi, lemn și resturi. Ele sunt concepute cu forțe ridicate de închidere și funcționează fără probleme, făcându-le ideale pentru manipularea precisă a materialelor în depozitele de fier vechi, facilitățile de reciclare și alte aplicații de manipulare a deșeurilor.

Unități de descărcare a containerelor

Unitățile de descărcare a containerelor ale companiei Kinshofer sunt concepute pentru descărcarea sigură și eficientă a materialelor deșeurilor din containere. Aceste unități sunt echipate cu sisteme hidraulice de ridicare care permit descărcarea controlată și precisă a materialelor deșeurilor, reducând riscul de scurgeri și accidente. Ele sunt concepute pentru a funcționa perfect cu cupele Clamshell și cleștii Orange Peel ai companiei Kinshofer, permițând transferul ușor al materialelor deșeurilor de la containere la alte echipamente de manipulare a deșeurilor.

Clesti Orange Peel

Cleștii Orange Peel ai companiei Kinshofer sunt concepuți pentru manipularea materialelor deșeurilor, cum ar fi fier vechi, lemn degradat și alte elemente voluminoase. Acești clești sunt echipați cu mai multe colți independenți, care oferă capacități puternice de prindere și permit manipularea eficientă a materialelor cu forme neregulate. Ei sunt concepuți cu materiale rezistente la uzură și construcție robustă pentru a face față cerințelor operațiunilor de manipulare a deșeurilor.